Associació Amics de l´Òpera de Sabadell Associació Amics de l´Òpera de Sabadell
Associació Amics de l´Òpera de Sabadell
Òpera a Catalunya


Associació Amics de l´Òpera de Sabadell - L´Escola - Concurs
Més informació:

· L´Escola
· Professors
· Curs


Plaça Sant Roc, 22 2on 1a
08201 Sabadell
Barcelona . Espanya
Tel. 93-725 67 34
Tel. 93-726 46 17
Fax. 93-727 53 21
EMail: aaos@aaos.info

Llistat dels concursos:

BASES XXVII CONCURS MIRNA LACAMBRA
05/07/2023 - 07/07/2023 (Teatre Principal / Carrer Sant Pau, 6 (Sabadell))

Primer pas cap a la professionalització

En el seu inici, l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell (AAOS) va crear el Concurs Eugenio Marco, transformant-lo posteriorment en el Concurs Mirna Lacambra per a l'accés als cursos de l'Escola d'Òpera de Sabadell, creada el 1996, complint així amb la seva filosofia de recolzar i promocionar els nostres joves cantants. L'entitat també atorga premis especials en els concursos Tenor Viñas, Germans Pla, Camerata Sant Cugat i Josep Palet.

Igualment, és un fet constant la contractació de joves valors en les temporades del Cicle Òpera a Catalunya, que organitza actualment la Fundació Òpera a Catalunya (l'AAOS n'és un dels fundadors).

Amb aquest XXVII curs (la vuitena edició gestionada per la Fundació Mirna Lacambra - Xavier Gondolbeu), dedicat al muntatge de l'òpera Roméo et Juliette de Charles Gounod, pretenem preparar de forma exhaustiva els alumnes en tot allò que requereix una bona representació operística: tècniques d'interpretació escènica i musical, expressió corporal, estil, dicció, etc. Tot plegat amb l'objectiu final de representar l'òpera davant el públic. D'aquesta manera, els alumnes seleccionats en el Concurs actuaran en el Teatre La Faràndula de Sabadell, previs assaigs amb orquestra, en la mateixa producció de Roméo et Juliette que transcorrerà en paral·lel pel Cicle Òpera a Catalunya a càrrec dels artistes professionals.

A tot aquell que comença en aquest apassionant món de l'òpera se li demana experiència, cosa bastant difícil d'adquirir en el nostre país. Doncs bé, això és el que oferim: experiència, treballada amb tota la dedicació i seriositat que sempre ens han caracteritzat. El primer contacte amb l'escenari, l'orquestra, l'escenografia i el vestuari davant el públic és inoblidable per a un cantant. Amb la nostra Escola d'Òpera de Sabadellpretenem que els futurs professionals de l'òpera d'aquest país recordin sempre aquesta primera vegada, aquest primer pas cap a la professionalització.

 

Fundació Mirna LacambraXavier Gondolbeu

Aquesta fundació fou creada el desembre de 2013, iposteriorment inscrita en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya, per voluntat dels seus fundadors, el matrimoni format per Mirna Lacambra i Xavier Gondolbeu que, després destar al front de lAAOS de manera infatigable durant 31 anys, van sentir que s’havia de donar un pas al front amb la fi dassegurar la continuació del projecte de lAssociació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, preservantel seu llegatiamb una clara visió de futur.

Aquest és el principal objectiu de la Fundació, però també en té d’altres. Un dels més importants és la projecció de l’Escola d’Òpera de Sabadell. Així doncs, us donem la benvinguda a les activitats de la Fundació Mirna Lacambra-XavierGondolbeu, que seguirà infatigable amb el seu treball de foment i dinamització delespectacle operístic, sempre tenint com a principals beneficiaris els joves talents del nostre país.

· Més informació



Calendari

Anterior ABRIL 2024
Següent

DL DM DC DJ DV DS DG
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Dia amb activitat Dia amb activitat
Dia actual Dia actual

Obres

No hi han representacions.
Patrocinadors
Generalitat de Catalunya Ajuntament de Sabadell Ministerio de Cultura y Deporte - Gobierno de España Diputació de Barcelona Fundació Banc Sabadell
Col·laboradors
TV3 CatMúsica CatMúsica Hotel Urpi CatMúsica CatMúsica Quintana Advocats Obra Social
Associació Amics de l´Òpera de Sabadell Associació d´Amics de l´Òpera de Sabadell
Plaça Sant Roc, 22 2on 1a . 08201 Sabadell . Barcelona . Espanya . T. 93-725 67 34 i 93-726 46 17 . F. 93-727 53 21 . E. aaos@aaos.info
© Copyright 2004 . Normes d´ús . Política de privacitat . Nota Legal . Política de cookies . Mapa Web . Nif. G58192709 . Produït per Anunzia
L´Associació . El Cor . L´Escola . Obres . Representacions . Multimèdia . Notícies . Tarifes . Fes-te Soci . Contacte
Òpera XXI